Aikido Shoryukai Belgium Inauguration Seminar

Gepubliceerd door Gerard Tent op

https://aikidoshoryukai.be

ASB Seminar

Reeds in 2018 hebben we de enorme eer ontvangen van Shimamoto Katsuyuki shihan (8ste dan Aikikai) om zijn Aikido lijn officieel voort te mogen zetten in België.Ons bestuur heeft sindsdien hard gewerkt aan de oprichting van een nieuwe Belgische federatie die Shimamoto shihan’s Aikido en gedachtegoed verder wil uitdragen.Dit heeft in 2019 geleidt tot de officiële oprichting van “Aikido Shoryukai België”, afgekort “ASB,” waar onze clubs van Mechelen en Elewijt toe behoren.

Om deze speciale gebeurtenis te vieren en wereldkundig te maken, hadden we destijds het plan opgevat om een inauguratie stage te organiseren in de lente van 2020, maar die is er omwille van de bekende redenen niet gekomen…. Tot nu!! Onze langverwachte stage zal dan uiteindelijk toch doorgaan (onder voorbehoud van de dan geldende corona maatregelen), van vrijdag 22 tem zondag 24 april!!

We zijn er in geslaagd om naast onze eigen lesgevers, ook leraars uit Nederland, Polen en Israël bijeen te brengen, allen nauw verbonden met Shimamoto shihan en zijn Shoryukai stijl.Shimamoto shihan zelf zal jammer genoeg niet aanwezig kunnen zijn omwille van de strenge corona maatregelen in Japan, maar steunt het project van ganser harte.

Bij deze dus een zeer warme oproep om dit stage weekend (22-24 april) alvast te noteren in jullie agenda en beter nog, om onmiddellijk tickets te bestellen voor dit unieke evenement!Alle info en mogelijkheid tot ticket aankoop vind je terug op de site (https://aikidoshoryukai.be) of via de affiche.

Hopend jullie talrijk te mogen verwelkomen!

Categorieën: Nieuws